کاهش طول درمان ارتودنسی

جدول محتوا

 

 

کاهش طول درمان ارتودنسی

 

کاهش طول درمان ارتودنسی مثل دیگر درمان ها مطلوب بیمار است این امر برای بزرگسالان موضوع مهم تری است.

ما میتوانیم در روند درمان ارتودنسی تاثیرگذار باشیم و روند درمان را سریع تر کنیم.

طول درمان ارتودنسی برای حرکت دندان ها به طور متوسط یکسال و نیم در نظر گرفته می شود. به تازگی  روش های جدیدی وارد کتاب های ارتودنسی شده اند که به ارتودنتیست ها کمک می کند تا طول درمان را کوتاه تر کنند اما خیلی کاربردی نیستند. با تزریق بعضی از مواد روی حیوانات نیز این کار انجام شده است که توانسته طول حرکت دندان را کم کند. همچنین با ایجاد میدان های مغناطیسی نیز توانسته اند در این امر دخول کنند که البته این موضوع روی انسان قابل انجام نیست.

با روش هایی مانند کرکیکوتومی می توان برای لثه ها کارهایی را انجام داد که طول درمان کاهش یابد. این ها تماما کار های تحقیقاتی جدیدی می باشند که ممکن است دو الی سه سال دیگر تازه برای کوتاه شدن طول درمان ارتودنسی به بار بنشینند. ولی در حال حاضر نه. در حال حاضر از روش های سابق استفاده می شود و به بیمار گفته می شود که برای حرکت دندان ها به یکسال و نیم زمان نیاز است که حال اگر قرار باشد فکین نیز حرکت کنند به یک زمان دیگر در کنار آن نیز ممکن است نیاز باشد.

 

 

 

متخصص لثه در رشت

برخی وسط درمان ارتودنسی میخواهند ارتودنسی خود را بردارند و استراحت کنند و یا به طور منظم به مطب دکتر مراجعه نمیکنند این کار علاوه بر طولانی کردن درمان باعث میشود برگشت دندان بعد از ارتودنسی را مشاهده کنید.

در این مقاله کاهش طول در مان ارتودنسی، چگونگی کمتر کردن طول درمان ارتودنسی و تاثیر ناهنجاری ها در طول درمان ارتودنسی را بررسی خواهیم کرد.

چگونگی کمتر کردن طول درمان ارتودنسی

در ادامه برخی روش ها را بیان میکنیم که میتوان طول درمان ارتودنسی را کمتر کنیم. با ما همراه باشید.

  • نظافت و تمیزی دندان ها تاثیر بسزایی در طول درمان ارتودنسسی دارد. هرچه دندان ها و لثه ها تمیز تر باشند بافت های لثه ها توانایی بیشتری در انعطاف پذیری دارند.
  • استفاده از مسوا های نرم برای اینکه بتوان تمامی نواحی دندان را مرتب کرد.
  • کمتر کردن مصرف مواد غذایی های شیرین

تاثیر ناهنچاری ها در طول درمان ارتودنسی

همیشه اینطور نیست که همه بیماران به یکسال و نیم زمان نیاز داشته باشند و این بستگی به ناهنجاری بیمار نیز دارد. برخی از بیماران ممکن است به درمانی خیلی طولانی تر نیاز داشته باشند، مثل بیمارانی که فک پایینشان به سمت جلو آمده یا فک بالایی آن ها به سمت عقب رفته است که این ها باید کنترل شوند. البته بهتر اینست که بیمار قبل از سن بلوغ مراجعه کند و تحت درمان و کنترل قرار گیرد، چون انسان هر چقدر که بزرگ تر می شود فک او نیز رشد کرده و همچنان به سمت جلو رشد خواهد کرد.

برخی از ناهنجاری ها باید کنترل شوند و نگه داشته شوند. مثلا اگر فک پایین خیلی جلو باشد و فک بالا عقب باشد وقتی که این اختلاف را درمان می کنیم گاهی وقت ها چون میل به برگشتن به حالت اولیه دارد، باید ثبات آن را حفظ نمود که دیگر برنگردد. تشخیص این امر با متخصص ارتودنسی می باشد. در واقع یک متخصص ارتودنسی می تواند با در نظر گرفتن شرایطی که بیمار دارد تشخیص دهد که این حالت قابل برگشت است یا خیر.

وقتی که برای بیمار درمان را به اتمام برسانند به او گفته خواهد شد که دیگر هیچ مشکلی برایش پیش نخواهد آمد و دیگر قابل برگشت نیست. درمان اکتیو در طی ارتودنسی ثابت یکسال و نیم است ولی باز هم باید ناهنجاری های دیگر را مد نظر قرار داد. برخی از ناهنجاری ها ممکن است طول درمان را بسیار طولانی تر کنند. برای مثال بیمارانی که شکاف لب و کام دارند، بیماری سندرم، حرکت فک پایین رو به جلو، حرکت فک راست یا چپ به سمت های مخالفشان به صورت ناقرینه، این ها همگی طول درمان را کاملا متفاوت خواهند کرد.

فوق تخصص لثه در رشت

کلام آخر

 

شما در این مقاله در رابطه با کاهش طول درمان ارتودنسی، چگونگی کمتر کردن طول درمان ارتودنسی و تاثیر ناهنجاری ها در طول درمان ارتودنسی را خواندید. امیدواریم مطالب بالا مفید بوده باشد.

آدرس مطب:

استان گیلان، رشت،بلوار سمیه، خیابان 142-ساختمان اکباتان طبقه2 واحد9

استان گیلان،رشت،سبزه میدان ساختمان ارم طبقه 2دندانپزشکی سیب

01332123896 📞☎

01333240438 📞☎

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۵ مقاله اخیر از این قسمت برای شما در دسترس است